Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Stals, wonende te Stramproy.


Zij was gehuwd met
Gerard Kristis, wonende te Stramproy.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacomina, dienstmeid, geboren te Stramproy op 20 februari 1866, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 maart 1946.
    Zij is getrouwd te Roggel op 9 mei 1895 met Rutgerus Versteegen, landbouwer, geboren te Roggel op 28 maart 1866, wonende aldaar, overleden te Stramproy op 8 juli 1944, zoon van Servaas Versteegen en Sibilla Hobus.
  • 2 : Joanna Maria, dienstmeid, geboren te Stramproy op 18 maart 1868, wonende te Roggel, overleden aldaar op 4 maart 1911.
    Zij is getrouwd te Roggel op 29 september 1893 met Michiel Versteegen, landbouwer, geboren te Roggel op 10 november 1864, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 april 1948, zoon van Arnould Versteegen en Elisabeth Reijnders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina