Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Berdina Smolders, geboren te Maasbree op 21 januari 1877, overleden te Stramproy op 21 januari 1962, dochter van Wilhelmus Smolders en Anna Elisabeth van Ninhuijs.


Zij is getrouwd te Baexem op 29 januari 1915 met
Coenrardus Kristus, timmerman, geboren te Stramproy op 3 augustus 1873, zoon van Gerard Kristis en Petronella Stals.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus Wilhelmus, timmerman, geboren te Stramproy op 14 februari 1917, wonende te Roggel en te Roermond.
    Hij is getrouwd te Stramproy op 19 april 1945 met Maria Theresia Elisabeth Vrinssen, geboren te Stramproy op 3 oktober 1919, wonende te Roermond, dochter van Lambertus Theodorus Vrinssen en Petronella Bergs.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina