Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Godefridus Hendrikx, smid, geboren te Roggel op 23 mei 1851, wonende aldaar, overleden te Budel op 5 februari 1912, zoon van Johannes Mathijs Hendrikx en Petronilla Klaassen.


Hij is getrouwd te Roggel op 13 april 1877 met
Anna Catharina Mennen, geboren te Weert op 11 april 1852, wonende aldaar, overleden te Budel op 4 februari 1931, dochter van Lodewijk Antonius Mennen en Catharina Kuppens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathis, geboren te Roggel op 29 januari 1878.
  • 2 : Jacobus Josephus, geboren te Nederweert op 20 oktober 1879.
  • 3 : Peter Joannes, geboren te Nederweert op 2 januari 1882.
  • 4 : Lodewijk Antonius, geboren te Weert rond 1884, overleden te Nederweert op 31 juli 1901.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina