Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes van Knippenberg, landbouwer, geboren te Roggel op 24 februari 1867, wonende aldaar en te Kessel, overleden aldaar op 15 juni 1933, zoon van Mathijs van Knippenberg en Maria Hendrikx.


Hij is getrouwd te Roggel op 23 april 1915 met
Maria Catharina Peeters, geboren te Roggel op 22 februari 1892, wonende aldaar, overleden te Venlo (V) op 21 juli 1984, begraven te Kessel, dochter van Sibertus Hubertus Peeters en Maria Magdalena Vogels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Magdalena, geboren te Roggel op 30 oktober 1910, overleden te Kessel-Eik op 19 oktober 1976, begraven aldaar op 22 oktober 1976.
    Zij is getrouwd te Kessel op 5 april 1934 met Johannes Hubertus Verheijden, landbouwer, geboren te Meijel op 3 augustus 1891, overleden te Kessel-Eik op 18 mei 1972, zoon van Joannes Verheijden en Johanna Wilhelmina van der Wouw.
  • 2 : Sigbertus Mathijs.
    Hij was gehuwd met Wilhelmina Helena Bongers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina