Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Mathea Baetsen, geboren te Roggel op 26 juni 1891, overleden op 23 oktober 1981, begraven te Hoensbroek, dochter van Nicolaus Baetsen en Anna Maria Vrenken.


Zij was gehuwd (1) met
Johannes Heunen, geboren te Melick en Herkenbosch op 2 mei 1888, overleden te Wassenaar op 6 augustus 1915, zoon van Hendrikus Heunen en Anna Catharina Heiden.

Zij is getrouwd te Roermond op 16 augustus 1921 (2) met
Adrianus Wilhelmus van Oosterhout, grondwerker, geboren te Etten-Leur op 24 maart 1898, overleden te Heerlen op 7 december 1957, zoon van Pieter van Oosterhout en Cornelia Marijnissen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina