Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Hubertina Baetsen, geboren te Roggel op 2 november 1883, wonende aldaar, overleden te Hoensbroek op 8 december 1950, dochter van Nicolaus Baetsen en Anna Maria Vrenken.


Zij is getrouwd te Roggel op 14 juni 1907 met
Josephus Hubertus Coumans, landbouwer, geboren te Wessem op 19 januari 1878, wonende aldaar, zoon van Peter Gerard Coumans en Anna Catharina Hubertina Keyaerts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nicolaas, metselaar, geboren te Roggel op 2 december 1902, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 2 juni 1967, begraven te Roggel.
    Hij is getrouwd te Roggel op 12 juli 1929 met Gertrudis Bergs, geboren te Roggel op 6 juli 1908, wonende aldaar, overleden te Roermond op 19 mei 2008, begraven te Roggel op 23 mei 2008, dochter van Hendrik Bergs en Gertrudis Geuijen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina