Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Maasen, geboren te Roggel op 18 november 1870, wonende aldaar, overleden te Deurne op 9 september 1932, dochter van Jean Maasen en Catrina Ramaekers.


Zij is getrouwd te Roggel op 24 februari 1905 met
Johannes Jacobus Bouten, landbouwer, geboren te Haelen op 2 oktober 1866, wonende aldaar, overleden te Neerkant op 30 oktober 1944, zoon van Joseph Bouten en Anna Maria Nijssen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina