Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Herman Scheenen, landbouwer, geboren te Roggel op 21 november 1818, wonende aldaar, overleden aldaar op 16 december 1896, zoon van Andreas Schenen en Elisabeth Cattenstart.


Hij is getrouwd te Roggel op 10 mei 1859 met
Joanna Caelers, geboren te Roggel op 10 augustus 1821, wonende aldaar, overleden aldaar op 23 februari 1899, dochter van Jan Caelers en Maria Elisabeth Raemaekers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Andries Hubertus, dienstknecht, geboren te Roggel op 10 oktober 1861, wonende te Neer en te Roggel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina