Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernard Scheffer, parapluverkoper, geboren te Neer op 19 februari 1856, zoon van Pieter Dominick Scheffer en Anna Maria Ronken.


Hij is getrouwd te Roermond op 8 mei 1879 met
Catharina Kraus, parapluverkoopster, geboren te Kessel op 27 februari 1856, dochter van Paulus Kraus en Judith Hubertina Larue.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Judith Hubertina, geboren te Roermond op 14 juni 1878.
  • 2 : Johann, geboren op 5 juli 1891, overleden op 24 augustus 1916.
    Hij is getrouwd te Heerlen op 19 februari 1914 met Elisabeth Doornberg, koopvrouw, geboren te Zutphen op 27 oktober 1892, wonende te Neer Woonwagenkamp op de Waije en te Roermond, dochter van Louis Doornberg en Gerhardina Beeks.
    (Zij was later gehuwd met Franciscus Verstappen, kramer en koopman, geboren te Weert op 20 juni 1881, wonende te Roermond, te Neer Woonwagenkamp op de Waije en te Roermond, zoon van Hubertus Verstappen en Anna Maria Bloemers. (Hij is eerder getrouwd te Roermond op 19 februari 1901 met Maria Giesberts, geboren te Roermond op 27 juli 1879, overleden aldaar op 5 maart 1916, dochter van Peter Hubertus Giesbers en Elisabeth Hubertina Janssens.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina