Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Wilhelmus Hubertus van den Eertwegh, landbouwer, geboren te Roggel op 7 juni 1849, zoon van Denis van den Eertwegh en Anna Christina Maessen.


Hij is getrouwd te Maasniel op 8 mei 1871 (1) met
Gertrudis Huberdina Dijls, geboren te Maasniel op 22 januari 1846, dochter van George Hubert Dijls en Petronella Bremmers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Christina Huberdina, geboren te Maasniel rond 1876.
    Zij is getrouwd te Beesel op 11 mei 1903 met haar neef Hubert Antoon Dionus Trienekens, pannenfabrikant, geboren te Baarlo rond 1876, zoon van Wilhelmus Theodorus Trienekens en Maria Gertrudis Hubertina van den Eertwegh.

Hij is getrouwd te Maasniel op 28 mei 1881 (2) met zijn schoonzus
Anna Gertrudis Joosten, geboren te Maasniel op 20 september 1859, dochter van Wilhelmus Hubertus Joosten en Anna Maria Hubertina Bremmers.

Hij is getrouwd te Maasniel op 15 juli 1887 (3) met zijn schoonzus
Johanna Hubertina Joosten, geboren te Maasniel op 11 september 1862, overleden aldaar op 19 november 1892, dochter van Wilhelmus Hubertus Joosten en Anna Maria Hubertina Bremmers.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Joannes Wilhelmus Hubertus, koopman, geboren te Maasniel rond 1890.
    Hij is getrouwd te Herten op 19 april 1921 met Maria Josephina Hubertina Theunissen, geboren te Roermond rond 1893, dochter van Henricus Hubertus Theunissen en Petronella Schmitz.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina