Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis Hubertina van den Eertwegh, winkelierster, geboren te Roggel op 1 oktober 1851, overleden te Baarlo op 4 januari 1932, dochter van Denis van den Eertwegh en Anna Christina Maessen.


Zij is getrouwd te Maasbree op 15 juni 1874 met
Wilhelmus Theodorus Trienekens, bakker en koopman, geboren te Baarlo op 5 maart 1848, zoon van Antoon Trienekens en Maria Agnes Stappers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Agnes Dorothea, geboren te Maasbree rond 1886.
    Zij is getrouwd te Helden op 26 september 1916 met Johannes Wilhelmus Gommans, bierbrouwer, geboren te Helden op 15 oktober 1885, zoon van Johannes Willebrordus Gommans en Johanna Dorothea Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina