Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Servaas van Horne, geboren te Roggel op 13 maart 1843, overleden te Weert op 27 december 1921, zoon van Jean Mathieu van Horne en Marie Helene Simons.


Hij is getrouwd te Baexem op 13 februari 1871 met
Cornelia Hubertina van de Port, dienstmeid, geboren te Grathem op 5 januari 1849, wonende te Baexem, overleden te Weert op 21 februari 1926, dochter van Cornelius Groote Port en Anna Maria Stappers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina