Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jean Jacques Luijten, linnenwever, geboren te Roggel op 2 december 1805, wonende aldaar, zoon van Petrus Luyten en Margaretha Caris.


Hij is getrouwd te Roggel op 3 juli 1833 met
Maria Catharina Vossen, dienstmeid, geboren te Roggel op 2 september 1802, wonende aldaar, dochter van Petrus Vossen en Gertrudis Tummermans.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gertrudis, geboren te Roggel op 2 mei 1834, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 september 1908.
    Zij is getrouwd te Roggel op 27 april 1867 met Leonardus Peeters, linnenwever, geboren te Roggel op 1 december 1843, wonende aldaar, overleden aldaar op 11 oktober 1931, zoon van Michel Peeters en Helene Nijssen.
  • 2 : Margueritha, geboren te Roggel op 8 oktober 1836, wonende aldaar, overleden aldaar op 19 december 1837.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina