Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Digna Verheijden, geboren te Thorn op 18 augustus 1808, wonende aldaar, dochter van Martinus Verheijden en Maria Gertrudis Broens.


Zij is getrouwd te Thorn op 27 mei 1837 met
Jean van Wegbergh, dienstbode en arbeider, geboren te Grathem op 19 juli 1807, wonende te Thorn, zoon van Servais van Wegbergh en Jeanne Hendrix.
(Hij is later getrouwd te Heel en Panheel op 12 juli 1858 met Anna Catharina Geraerts, geboren te Panheel op 13 oktober 1812, dochter van Gerardus Geraerts en Catharina Campen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina