Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Henkens, landbouwer en landbouwer, geboren te Maaseik op 15 september 1832, overleden te Weert op 22 december 1923, zoon van Mathijs Henkens en N.N..


Hij is getrouwd te Molenbeersel op 22 april 1875 met
Joanna Maria Geraets, landbouwster, geboren te Grathem op 17 september 1837, wonende aldaar, overleden te Weert op 1 maart 1912, dochter van Joannes Hendricus Geradts en Joanna Maria Koolen.
(Zij is eerder getrouwd te Grathem op 10 april 1866 met Hendrik Theunissen, landbouwer, geboren te Hunsel-Haler op 22 februari 1834, wonende te Hunsel, overleden te Molenbeersel op 20 september 1872, zoon van Theodoor Theunissen en Johanna Gertrudis Verstappen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina