Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Bernardina op Heij, geboren te Hunsel op 6 april 1901, overleden op 20 april 1976, begraven te Oler, dochter van Peter Joannes op Heij en Maria Catharina Lambrichts.


Zij is getrouwd te Hunsel op 21 juni 1929 met
Peter Mathijs Korten, landbouwer, geboren te Grathem op 24 april 1901, overleden aldaar op 5 december 1984, begraven te Oler op 10 december 1984, zoon van Jan Mathijs Korten en Maria Gertrudis van Dilsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina