Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martin Houben, landbouwer, geboren te Grathem op 12 januari 1818, wonende te Heel, overleden aldaar op 30 augustus 1894, zoon van Petrus Houben en Petronella Gielen.


Hij is getrouwd te Grathem op 23 oktober 1839 met
Gertrudis Heijmans, landbouwster, geboren te Grathem Kelpen op 28 december 1817, wonende te Heel, overleden aldaar op 6 april 1891, dochter van Mathijs Heijmans en Maria Elisabeth Clephas.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Petronella Hubertina, geboren te Heel en Panheel op 10 juli 1842.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 19 september 1870 met Leonardus Moors, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 10 mei 1838, zoon van Severien Moors en Maria Helena Gielen.
  • 4 : Helena Hubertina, geboren te Heel en Panheel op 10 september 1845.
    Zij is getrouwd te Heel en Panheel op 25 april 1870 met Mathijs Moors, landbouwer, geboren te Ophoven (B) op 25 juni 1833, zoon van Severien Moors en Maria Helena Gielen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina