Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Vreints, landbouwer en dienstknecht, geboren te Roggel op 3 april 1830, wonende te Heythuysen en te Roggel, overleden aldaar op 17 december 1895, zoon van Lambertus Vrients en Anthonette van Horn.


Hij is getrouwd te Roggel op 16 april 1860 met
Joanna Klompen, geboren te Roggel op 25 november 1829, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 maart 1911, dochter van Joannes Klompen en Maria Geerlinx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 20 januari 1861.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Heythuysen op 14 december 1861.
  • 4 : Hubertus, geboren te Heythuysen op 3 juni 1865, overleden aldaar op 18 augustus 1866.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina