Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Maximiliana Strous, geboren te Neer op 25 december 1901, wonende te Beesel, overleden te Roermond op 25 juni 1984, begraven te Beesel, dochter van Hermanus Strous en Johanna Gertrudis Dirks.


Zij is getrouwd te Beesel op 6 april 1934 met
Godefridus Theodorus Kuijpers, landbouwer, geboren te Neer op 26 maart 1898, wonende te Beesel, overleden aldaar op 30 juli 1975, zoon van Andreas Kuijpers en Anna Catharina Hanssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Beesel op 21 februari 1935.
  • 2 : Doodgeboren dochter, geboren te Beesel op 21 februari 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina