Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronel Konings, dagloonster, geboren te Heythuysen op 31 oktober 1800, wonende te Roggel en te Heythuysen, overleden te Roggel op 21 februari 1848, dochter van Matheus Coninckx en Maria Hillekens.


Zij is getrouwd te Roggel op 2 juli 1823 met
Peter Mathias Gijsen, landbouwer en dagloner, gedoopt te Heythuysen op 1 april 1794, wonende te Roggel, overleden aldaar op 19 augustus 1853, zoon van Hendrik Gijsen en Maria Caris.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Heythuysen op 16 mei 1825, overleden te Maasbree op 18 januari 1893.
    Zij is getrouwd te Roggel op 29 april 1848 met Jacques Verstappen, landbouwer, geboren te Baexem op 14 september 1814, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 november 1875, zoon van Martinus Verstappen en Catharina Kremers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina