Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anne Marie Monen, dienstmeid, geboren te Roggel op 20 november 1813, wonende te Nunhem, overleden aldaar op 17 februari 1871, dochter van Thomas Moonen en Joanna Pijls.


Haar dochter van een onbekende man:
  • 1 : Maria Katharina, geboren te Roggel op 22 februari 1846, overleden te Nunhem op 29 oktober 1860.

Zij is getrouwd te Nunhem op 31 mei 1850 (2) met
Jean Stockx, dagloner, geboren te Nunhem op 4 april 1806, wonende aldaar, overleden aldaar op 5 februari 1870, zoon van Margaretha Stocks.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Thomas Hubertus, houtdraaier en timmerman, geboren te Nunhem op 17 mei 1851.
    Hij is getrouwd te Amsterdam op 18 februari 1886 met Cornelia Elisabeth Mulder, geboren te Amsterdam op 20 augustus 1859, dochter van Philippe Mulder en Helena van Oploo.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina