Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Hubertus Verheijen, geboren te Roggel op 31 maart 1897, overleden te Sittard (Z) op 28 juni 1973, zoon van Peter Joannes Verheijen en Maria Christina Peeters.


Hij is getrouwd te Kessel op 17 mei 1923 met
Elisabeth Maria Veugelers, geboren te Halderen (D) op 10 juli 1899, wonende te Kessel, overleden te Sittard op 31 januari 1979, begraven te Obbicht op 3 februari 1979, dochter van Wilhelmus Veugelers en Willemina Hubertina Teeuwen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina