Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Hubertina Verheijen, geboren te Roggel op 1 mei 1890, overleden te Maarheeze op 8 juli 1993, dochter van Peter Joannes Verheijen en Maria Christina Peeters.


Zij is getrouwd te Nederweert op 30 november 1923 met haar oom
Hendrik Hubertus Stienen, fabrieksarbeider en landbouwer, geboren te Neeritter op 13 februari 1876, wonende aldaar, overleden te Maarheeze op 9 april 1939, zoon van Peter Stienen en Elisabeth Hubertina van de Port.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 20 februari 1903 met Petronella Hubertina Peters, dienstmeid, geboren te Roggel op 23 december 1879, wonende aldaar, overleden te Nederweert op 26 november 1915, dochter van Leonard Peeters en Petronilla Hillekens.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina