Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Godefridus Puts, schoenmaker, geboren te Roggel op 19 september 1835, wonende aldaar, overleden aldaar op 18 april 1922, zoon van Jacob Puts en Mathea Verhaag.


Hij is getrouwd te Roggel op 9 april 1875 met
Agnes Vossen, geboren te Roggel op 4 april 1848, wonende aldaar, overleden aldaar op 1 maart 1884, dochter van André Vossen en Marie Mooren.
(Zij had van een onbekende man één zoon.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jacobus, geboren te Roggel op 1 maart 1878.
  • 3 : Johannes Hubertus, geboren te Roggel op 3 juli 1879, overleden op 20 januari 1938.
    Hij is getrouwd op 11 augustus 1919 met Gerta Schmalbach.
  • 5 : Hendrikus Joannes, landbouwer, geboren te Roggel op 2 april 1883, wonende aldaar, overleden aldaar op 28 juli 1909.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina