Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacques Antoine Klompen, landbouwer, geboren te Roggel op 17 januari 1817, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 mei 1898, zoon van Joannes Klompen en Maria Geerlinx.


Hij is getrouwd te Roggel op 2 oktober 1866 met
Marie Catherine Scheepers, landbouwster, geboren te Heythuysen op 16 november 1813, wonende te Roggel, overleden aldaar op 7 september 1890, dochter van Cornelius Scheepers en Emilia op 't Root.
(Zij is eerder getrouwd te Roggel op 27 april 1852 met Servais Curvers, landbouwer, geboren te Roggel op 9 juli 1812, wonende aldaar, overleden aldaar op 10 oktober 1865, zoon van Petrus Curvers en Marie Gertrudis Verstegen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina