Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Cornelius Scheepers, akkerman en wever, gedoopt te Roggel op 16 januari 1788, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 15 februari 1853, zoon van Petrus Scheepers en Catharina Gorissen.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 30 april 1811 met
Emilia op 't Root, landbouwster, gedoopt te Heythuysen op 18 december 1782, wonende aldaar, overleden aldaar op 14 september 1861, dochter van Conrardus op 't Roodt en Jacomina Deenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Guillelmine, geboren te Heythuysen op 26 april 1812, overleden aldaar op 7 februari 1844.
  • 3 : Conrard, geboren te Heythuysen op 21 maart 1817, overleden aldaar op 19 januari 1882.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina