Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathea Hubertina Verhaeg, geboren te Roggel op 22 maart 1890, overleden te Eindhoven op 25 maart 1956, dochter van Henricus Verhaag en Mathea Claessen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 23 april 1915 met
Joseph Johannes Jansen, conducteur NS en gemeente-ambtenaar, geboren te Mook en Middelaar op 28 april 1887, overleden te Eindhoven op 21 juni 1959, zoon van Martinus Jansen en Anna Maria Derks.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina