Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrik Smeets, dienstknecht en landbouwer, geboren te Roggel op 25 december 1828, wonende aldaar, overleden aldaar op 4 juli 1881, zoon van Joannes Smeets en Gertrudis op Heij.


Hij is getrouwd te Roggel op 2 april 1875 met
Gertrudis Piels, geboren te Roggel op 18 maart 1849, wonende aldaar, overleden aldaar op 22 september 1887, dochter van Goedefridus Pijls en Guillelmine Ketelaers.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 6 februari 1885 met Theodorus Vestjens, schaapherder en dienstknecht, geboren te Roggel op 11 december 1855, wonende te Neer en te Roggel, zoon van Hendrik Vestjens en Gertrudis Nijssen.)

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina