Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella Bongers, dienstmeid, geboren te Roggel op 4 juni 1849, wonende te Neer en te Heythuysen, overleden aldaar op 21 november 1873, dochter van Christianus Bongers en Marie Gertrude Geradts.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 26 oktober 1870 met
Gerardus van Leuven, koopman en akkerbouwer, geboren te Weert op 17 november 1843, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 27 maart 1918, zoon van Josephus van Leuven en Maria Klara Janssen.
(Hij is later getrouwd te Heythuysen op 11 februari 1874 met Petronella Jacobs, dienstmeid, geboren te Helden op 1 juni 1835, overleden te Heythuysen op 29 december 1883, dochter van Cornelis Jacobs en Joanna Dorothea Peeters.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Christiaan, geboren te Heythuysen rond november 1871, overleden aldaar op 26 mei 1873.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina