Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Franciscus Haldermans, dagloner en slachter, geboren te Linne rond 1829, overleden aldaar op 26 augustus 1875, zoon van Thomas Haldermans en Anna Gertrudis Roumen.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Janssen, geboren te Neer op 4 mei 1834, overleden te Linne op 29 augustus 1875, dochter van Johannes Janssen en Maria Slabbers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Thomas Hubertus, geboren te Neer op 1 juni 1856, overleden te Roermond op 27 juni 1907.
    Hij is getrouwd te Linne op 7 mei 1892 met Catharina van Vlodrop, geboren te Linne op 12 januari 1863.
  • 2 : Jacobus Hubertus, geboren te Linne rond 1860, overleden te Nederweert op 21 februari 1920.
    Hij was gehuwd met Anna Catharina Grijmans, winkelierster, geboren te Nederweert op 26 april 1874, overleden aldaar op 1 mei 1930, dochter van Michael Grijmans en Geertrudis Overmans.
    (Zij was later gehuwd met Jan Mathijs Camp.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina