Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Hubertus Wagemans, meubelfabrikant, geboren te Roggel op 23 juli 1896, overleden te Roermond op 14 november 1977, begraven te Roggel, zoon van Leonard Wagemans en Elisabeth Vrenken.


Hij is getrouwd te Buggenum op 5 juni 1934 met
Maria Helena Wilhelmina Gertrudis Geraets, geboren te Buggenum op 5 september 1902, overleden te Weert op 11 november 1998, begraven te Roggel, dochter van Willem Hubertus Geraets en Petronella Severina Schreurs.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina