Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Christina Tinnemans, geboren te Roggel op 10 juni 1916, overleden te Horn op 15 februari 1969, begraven aldaar, dochter van Bernardus Martinus Tinnemans en Rosalia Petronella Hubertina Walenberg.


Zij is getrouwd te Roggel op 10 augustus 1956 met
Jacob Leon Hubert Claessen, aannemer, geboren te Horn op 22 oktober 1914, overleden aldaar op 17 juli 1986, begraven aldaar, zoon van Albert Hubert Claessen en Maria Elisabeth Driessens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina