Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Cornelis Coenen, landbouwer, geboren te Roggel op 5 oktober 1917, wonende te Heythuysen en te Roggel Heibloem, overleden te Roermond op 14 juni 1993, zoon van Hendrikus Hubertus Coenen en Judith Gertrudis Margaretha Sensen.


Hij is getrouwd te Maarheeze op 15 april 1947, getrouwd te Maarheze op 22 april 1947 voor de kerk met
Margaretha Hubertina Geelen, geboren te Roggel op 6 maart 1919, wonende te Neer Vlaas, te Maarheeze, te Heythuysen en te Roggel, dochter van Andreas Geelen en Anna Catharina Mooren.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina