Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacob van Lier, landbouwer, geboren te Kessel op 15 oktober 1820, overleden aldaar op 4 januari 1904, zoon van Jan van Lier en Maria Catharina Timmermans.


Hij is getrouwd te Arcen en Velden op 13 augustus 1863 met
Aldegonda Margaretha Huberta van Eijndt, geboren te Arcen op 19 maart 1832, overleden te Kessel op 27 september 1873, dochter van Pieter Johannes van Eijndt en Anna Catharina van der Laeck.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria Catharina, geboren te Kessel rond 1866, overleden aldaar op 16 juli 1868.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina