Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Catharina Croonen, dagloonster, geboren te Swalmen op 30 januari 1829, wonende aldaar, overleden aldaar op 7 mei 1899, dochter van Hendrik Kroonen en Joanna Sibilla Koolen.


Zij is getrouwd te Swalmen op 26 april 1858 met
Lambert Vissers, kleermaker, geboren te Roggel op 2 maart 1832, wonende te Swalmen, overleden aldaar op 17 januari 1905, zoon van Stephanus Vissers en Mechtilde Beeren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mechtildis, dienstmeid en landbouwster, geboren te Swalmen op 29 september 1863, overleden te Neer op 27 februari 1904.
    Zij is getrouwd te Kessel op 14 april 1893 met Anthonius Ploem, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 4 oktober 1865, wonende te Neer op de Kappert, overleden te Neer op 14 december 1901, zoon van Arnold Plaum en Theodora Vogels.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina