Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Hendrikus Johannes Janssen, landbouwersknecht en landbouwer, geboren te Roggel Mortel op 20 augustus 1917, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 24 mei 1998, begraven te Roggel, zoon van Hendrik Hubertus Janssen en Joanna van den Beuken.


Hij is getrouwd te Neer op 2 mei 1952 met
Petronella Metsemakers, dienstbode, geboren te Neer op 13 juli 1916, wonende te Roggel, overleden te Horn Hornerheide op 8 mei 2003, begraven te Roggel op 13 mei 2003, dochter van Joseph Wilhelmus Metsemakers en Petronella van Knippenberg.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina