Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella van de Groote Port, dienstmeid en landbouwster, geboren te Wessem op 23 februari 1779, overleden te Grathem op 30 november 1847, dochter van Henricus van de Groote Port en Jeanne Marie Rosvelts.


Zij is getrouwd te Grathem op 23 april 1816 met
Laurentius Verheijden, landbouwer, geboren te Thorn in september 1775, wonende te Grathem, overleden aldaar op 14 augustus 1830, zoon van Wilhelmus Verheijden en Getrudis Stemkens.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 3 november 1795 voor de kerk met Elisabetha Reijnders, geboren te Beegden op 30 mei 1761, gedoopt aldaar op 30 mei 1761, wonende te Grathem, overleden aldaar op 17 december 1812, dochter van Jacobus Reijnders en Petronella Schreurs.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Henri, geboren te Grathem op 28 februari 1818, overleden aldaar op 19 mei 1845.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina