Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Maria Gertrudis Verheijden, geboren te Grathem op 3 november 1821, wonende te Neer op Gerheggen, overleden te Neer op 13 april 1862, dochter van Laurentius Verheijden en Petronella van de Groote Port.


Zij is getrouwd te Grathem op 28 april 1846 met
Petrus Verwielen, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neer op 11 april 1820, overleden te Hunsel op 4 maart 1888, zoon van Peter Verwielen en Geertruidis Timmermans.
(Hij is later getrouwd te Horn op 18 oktober 1862 met Anna Maria Ida Verkennis, geboren te Heythuysen op 21 januari 1826, wonende te Neer, overleden te Nederweert op 28 mei 1895, dochter van Jan Verkennis en Joanna Kirkels.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Hubertina, dienstmeid, geboren te Grathem op 2 april 1850, wonende te Neer en te Grathem.
  • 3 : Peter Hubertus, landbouwer, geboren te Grathem op 26 november 1856, wonende te Neer, overleden te Hunsel op 22 februari 1888.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina