Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Geelen, huishoudster, geboren te Neer op 15 april 1898, wonende te Neer op de Bergestraat en te Linne, overleden te Roermond (V) op 6 april 1977, dochter van Johannes Geelen en Johanna van Horen.


Zij is getrouwd te Linne op 2 mei 1931 met
Peter Nicolaas Hubertus Evers, arbeider, geboren te Linne op 12 februari 1899, overleden te Roermond (Z) op 5 november 1968, begraven te Linne, zoon van Joannes Evers en Maria Anna Vaesen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina