Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Anna Catharina Elisabeth Huberdina Cox, landbouwster, wonende te Maasniel.


Zij was gehuwd met
Gerardus Gorres, wonende te Maasniel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertrudis, geboren te Maasniel op 13 januari 1867, wonende te Neer, overleden aldaar op 27 oktober 1919.
    Zij is getrouwd te Maasniel op 7 februari 1903 met Mathijs Boonen, kruidenierswinkel (1917/1919), landbouwer, caféhouder, lid van het Burgelijk Armbestuur te Neer en wethouder Gemeente Neer, geboren te Neer op 19 oktober 1860, overleden aldaar op 10 februari 1939, zoon van Ludovicus Boonen en Anna Maria Aquarius.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina