Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christine Veugelers, geboren te Nunhem rond 1748, overleden aldaar op 11 september 1818, dochter van Chretien Veugelers en Anna Peters.


Zij was gehuwd met
Assuer Vaessen, dagloner en landbouwer, geboren te Weert rond 1739, overleden te Nunhem op 3 februari 1813, zoon van Henri Vaessen en Anne Gertrud van Vlodrop.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anne Gertrude, geboren te Nunhem rond 1775.
    Zij is getrouwd te Weert op 21 november 1810 met Jean Henrij Creuts, geboren te Glimbach rond 1754, zoon van Theodore Renardi Creuts en Anne Elisabeth van Rack.
    (Hij was weduwnaar van Jeanne Wegts.)
  • 3 : Christiaan, arbeider en schoenmaker, geboren te Nunhem rond 1783, overleden te Roggel op 12 mei 1835.
    Hij is getrouwd te Nunhem op 2 februari 1808 met Catharina Immers, dienstmeid, geboren te Roermond, gedoopt op 5 december 1773, overleden te Roggel op 4 oktober 1857, dochter van Piere Paul Immers en Jeanne Therese Dolhof.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina