Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Paul Simons, onderwijzer en kaarsenmaker, geboren te Maasniel op 19 april 1806, wonende aldaar, overleden aldaar op 30 december 1884, zoon van Joannes Simons en Catharina Winkelmolen.


Hij was gehuwd met
Anna Maria Catharina Nijssen, geboren te Maasniel op 9 februari 1802, wonende aldaar, dochter van Caspar Nijssen en Maria Gertrudis Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Jan Baptista Hubertus, hoofdonderwijzer, geboren te Maasniel op 21 december 1837.
    Hij is getrouwd te Nederweert op 9 mei 1864 (1) met Joanna Maria Poels, geboren te Venray op 8 september 1842, dochter van Gerardus Poels en Theodora Elbers.
    Hij is getrouwd te Beesel op 15 november 1878 (2) met Maria Elisabeth Theelen, geboren te Heythuysen op 6 mei 1851, overleden te Swalmen op 2 maart 1924, dochter van Jean Teelen en Jeanne Vermeulen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina