Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Leonardus Hubertus Theunissen, landbouwer, geboren te Roggel op 10 januari 1898, overleden te Haelen op 26 januari 1987, begraven aldaar op 30 januari 1987, zoon van Peter Mathijs Theunissen en Anna Maria Hubertina Peeters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 1 oktober 1926 met
Geertrudis Margaretha Vogels, geboren te Nederweert op 15 december 1893, overleden op 26 januari 1987, begraven te Haelen, dochter van Joannes Cornelis Vogels en Anna Catharina van Geneijgen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina