Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elisabeth Thijssen, geboren te Hunsel op 28 januari 1900, overleden op 2 oktober 1978, begraven te Ell, dochter van Leonardus Thijssen en Maria Barbara Elisabeth Segers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 21 februari 1930 met
Wilhelmus Hubertus Ruijten, molenaar en landbouwer, geboren te Maasbracht op 26 november 1896, overleden op 27 augustus 1984, begraven te Ell, zoon van Joseph Joannes Antonius Lambertus Ruijten en Elisabeth Francisca Coonen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren dochter, geboren te Hunsel op 9 februari 1936.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 24 januari 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina