Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Thijssen, geboren te Molenbeersel (B) op 4 juli 1893, overleden te Molenbeersel op 4 juli 1970, dochter van Leonardus Thijssen en Maria Barbara Elisabeth Segers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 6 augustus 1914 met
Bernardus Laveaux, landbouwer, geboren te Molenbeersel (B) op 23 maart 1892, overleden te Molenbeersel op 3 januari 1959, zoon van Peter Hubertus Laveaux en Catharina Elisabeth Kampen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Barbara Elisabeth, geboren te Hunsel-Uffelsen op 10 december 1914, overleden te Maaseik op 10 september 1980.
    Zij was gehuwd met Theodoor Rutten, geboren te Molenbeersel op 9 maart 1900, overleden te Maaseik op 18 augustus 1974, zoon van Peter Mathijs Rutten en Maria Catharina Hubertina van de Winkel.
    (Hij was weduwnaar van Wilhelmina Baens, overleden te Molenbeersel op 20 augustus 1934.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina