Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Willem Philipsen, landbouwer, geboren te Helden op 21 augustus 1865, overleden te Neer op 17 februari 1941, zoon van Franciscus Philipsen en Theodora Jacobs.


Hij is getrouwd te Grubbenvorst op 5 januari 1900 met
Maria Petronella Donders, geboren te Horst op 5 november 1863, overleden te Neer op 6 oktober 1950, dochter van Gerard Donders en Lambertina Seroo.
(Zij is eerder getrouwd te Grubbenvorst op 24 september 1887 met Johannes Henricus van Deelen, geboren te Grubbenvorst op 26 oktober 1848, overleden aldaar op 14 februari 1899, zoon van Antoon van Deelen en Johanna Mathea Schraven.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerardus Franciscus, geboren te Grubbenvorst op 10 januari 1904, overleden te Helden op 20 december 1973.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina