Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Wilhelmina Verstappen, wonende te Meijel.


Zij was gehuwd met
Johannes Hubertus Janssen, wonende te Meijel.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciscus, landbouwer, geboren te Meijel op 18 augustus 1903, wonende te Roggel Ophoven en te Nederweert, overleden op 6 november 1996, begraven te Haelen.
    Hij is getrouwd te Neer op 1 mei 1933 met Catharina Elisabeth Schreurs, dienstmeid, geboren te Neer op 6 mei 1901, wonende aldaar, te Roggel Ophoven en te Nederweert, overleden te Roermond op 19 maart 1970, begraven te Haelen, dochter van Johannes Schreurs en Anna Maria Catharina van den Kerkhof.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina