Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jacobus Leonardus Pouls, vrachtrijder, geboren te Heythuysen op 20 oktober 1907, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 april 1950, begraven aldaar, zoon van Peter Pouls en Anna Gertrudis Brouwers.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 8 september 1933 met
Petronella Hubertina Theeuwen, geboren te Melick en Herkenbosch op 8 mei 1910, overleden te Heythuysen op 5 maart 1978, begraven aldaar, dochter van Jan Hubert Theeuwen en Elisabeth van Melick.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joannes Petrus, geboren te Heythuysen op 12 mei 1937, overleden te Roermond (Z) op 3 september 1963, begraven te Heythuysen op 7 september 1963.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina