Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Helena Cornelia Frenken, geboren te Neer op 1 maart 1891, wonende te Neer Bergestraat en te Grathem, overleden te Roermond op 25 maart 1981, begraven te Bemmel, dochter van Jacob Frenken en Anna Maria Catharina van Herten.


Zij is getrouwd te Grathem op 1 mei 1923 met
Peter Willem Renier Rutten, landbouwer, geboren te Stevensweert op 4 april 1890, overleden te Nijmegen op 10 november 1974, begraven te Bemmel, zoon van Jacobus Hubertus Rutten en Maria Catharina Verwijlen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina