Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Joannes Niessen.


Hij was gehuwd met
Johanna Cleevers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna Catharina, geboren te Weert-Tungelroy op 21 september 1856, overleden te Neeritter op 17 juni 1886.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 2 oktober 1884 met Gerardus Hubertus Kwaspen, schoenmaker, geboren te Stramproy op 30 augustus 1855, overleden aldaar op 2 december 1923, zoon van Theodorus Kwaspen en Gertrudis Stultjens.
    (Hij is later getrouwd te Stramproy op 10 april 1890 met Joanna Creemers, geboren te Stramproy op 24 mei 1854, overleden aldaar op 20 oktober 1935, dochter van Jacobus Creemers en Maria Gijsen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina